Thursday, July 21, 2011

Folkpartiet på SthlmPride

Nu är det snart dags för Stockholm Pride, där HBT–liberalerna självklart kommer att vara representerade. Årets festival pågår mellan den 1 till den 7 augusti, temat är öppenhet.

Stockholm Pride har genomgått den del förändringar, eftersom man vill öka tillgängligheten. PridePark kommer förläggas till Kungsträdgården, mitt i staden. PrideHouse byts ut mot PrideSergel. Pride Paraden kommer att hållas som vanligt och starta den 6 augusti kl 13:00 på Ringvägen vid Zinkensdamms IP.
För mer information om Stockholm Pride, var god besök: www.stockholmpride.org.
Våra aktiviteter under StockholmPride

Tältet: Kom och träffa representanter från HBT-liberaler, Liberala Kvinnor, Liberala Ungdomsförbundet samt Folkpartiet i vårt tält i Kungsträdgården. VI håller öppet från kl 10.00 till stängning varje dag, tisdag till lördag.
Seminarium: HBT-liberaler arrangerar i år tre seminarium, för ytterliggare information klicka på de tillhörande länkarna.

Pride Without Prejudice med Birgitta Ohlsson
Onsdag 3 augusti, 17:00 - 17:45, lilla scen i KungsträdgårdenOpen the door to a trans inclusive society

med Barbro Westerholm & Amanda Brihed m.fl.
Torsdag 4 augusti, 11:00 - 12:45, hörsalenStorebror, aktivismen och det slutna samhället
med Vanessa Lopez
Fredag 5 augusti, 13:00 - 13:45, lilla scen i Kungsträdgården


Paraden: Samling i Tantolunden den 6 augusti kl 11.30. Avmarsch kl 13.00. I Tantolunden förses du med en goodiebag där du bland annat finner den rekvisita som kommer utgöra den orangea liberala tråd i vår parad. I år finns det extra mycket plats för de som önskar dansa loss på ett lastbilsflak!
Anmäl dig här:

No comments: