Monday, July 26, 2010

Vi ses på SthlmPride!!

Äntligen startar SthlmPride! Som samordnare för Folkpartiet liberalerna och genom HBT-LIberaler är jag glad att startskottet nu går. Det har varit mycket arbete och slit men nu ska jag få vila och ha trevligt på festivalen. Nedan ser ni ett meddelande från LUF, författat av mig.

Jag vill önska er alla en riktigt trevlig Pridevecka!

--------------------------------------------------------------------------------

Nu är det dags, idag går startskottet för årets upplaga av StockholmPride och Liberala ungdomsförbundet tillsammans med Folkpartiet liberalerna deltar givetvis i festligheterna! Under veckan kommer vi tillsammans att sprida de liberala budskapen i alla möjliga forum.

Kom och möt oss in da House! I PrideHouse, där de politiska och kulturella debatterna äger rum, har vi förmånen att vara representerade på flera punkter tillsammans med HBT-liberaler. Liberala ungdomsförbundet ordnar tillsammans med Liberati ett seminarium om Makt i framtiden, det äger rum på onsdag kl 13.00 – 13.45 i Lagret!

Missa heller inte seminariumet "Kampen för rättvisa i Uganda och Litauen med EU-minister Birgitta Ohlsson. Kl 13.00 - 13.45, torsdag, i Klarabiografen.

Veckan i PrideHouse avslutas med en partiledardebatt där Jan Björklund kommer att delta.

Kom och mys med oss i Parken! Dagarna onsdag – lördag kommer vi att finnas i Folkpartiets tält i PridePark. Varje dag gästas tältet av kända FP-profiler och en å annan minister. Kom förbi och prata politik med oss eller bara chilla i vår vackra Björklund!

Kom och gå med oss i Paraden! Veckan avslutas i en färgsprakande och färgglad parad där vi liberaler kommer att gå för frihet och för de som faktiskt inte har möjlighet till att gå. Vi hoppas att du gör oss sällskap! Samling Tantolunden kl 11.30, lördagen den 31 juli.

En hälsning från EU-minister Birgitta Ohlsson:

http://www.youtube.com/watch?v=BQXPyL5hoos


No comments: