Sunday, February 28, 2010

LUF Skåne å Blekinge!

Detta har varit en händelserik LUF-vecka! I torsdags flög jag ned till Skåne för att tillsammans med Skånedistriktet tävla i förbundets årliga tävling - Vi som vet bäst - vilka vanligtvis Stockholm och Uppsala brukar vinna. I år var inget ovanligt år... Stockholm och Uppsala vann igen och får alltså mötas på Universitet Liberal som hålls nästa vecka i Nynäshamn.

Men vi var många tappra skåningar och vi lyckades ta oss till en fjärdeplats, av nio tävlande, vilket man får anse vara mycket bra! Vanligtvis brukar Skåne hamna rätt långt ned...

Efter tävlingen satte jag igång med mitt CL - Café Liberal - som handlade om Kärnkraft och hur vida energi kommer bli en het potatis i valet eller ej. Många intressanta frågor och funderingar! En lyckad kväll i Skånes huvudstad Malmö. Tack för varmt bemötande.

Idag, söndag, begav jag mig till Karlskrona för att hålla CL för LUF Blekinge! Ämnet var de samma som för Skånedistriktet. I och med lov var det inte så många på plats. Men vi som var där hade mycket trevligt å en del intressanta diskussioner! Tack även till er! Kommer gärna på återbesök.

Ikväll har jag också skrivit klart min debattartikel angående hur vida partier ska få tillträde till skolor eller liknande. Kommer lägga upp den är när någon tidning nappat å publicerat den. Så håll utkik!

Imorgon eftermiddag återvänder jag hem till Solna. Det har varit skönt att vara hemma i Bromölla i några dagar!

På återhörande